Plataanhout

Hier bouwen we 27 driekamerappartementen voor jongeren en voor 55plussers.

Aan het Plataanhout in de wijk Rokkeveen bouwen we 27 driekamerappartementen: 13 appartementen voor 55plussers en 14 appartementen voor jongeren tot en met 26 jaar. De bouw van De Plataan is dinsdag 11 mei 2021 van start gegaan met het slaan van de eerste paal.

Over het project

Nieuwbouwcomplex De Plataan wordt aardgasvrij, goed geïsoleerd en krijgt zonnepanelen en individuele bodemwarmtepompen.

De 55plus-woningen komen op de begane grond en de jongerenwoningen op de eerste verdieping. Alle appartementen hebben een buitenruimte. Op de begane grond is dit een terras en op de verdieping een balkon.

De driekamerappartementen zijn bedoeld voor kleine huishoudens van 1 of 2 personen met lage inkomens. De kale huurprijs wordt 633,24 euro.

De planning

Aannemer Van der Lecq en Droogers uit Bleiswijk realiseert de nieuwbouw. De duurzame woningen worden in het voorjaar van 2022 opgeleverd.

Inschrijven voor een woning?

De inschrijving voor het project start 9 januari via Woonnet Haaglanden. Kijk voor de plattegronden van de woningen en voor de voorwaarden op www.dgw.nl/verhuurplataanhout. Om te kunnen reageren op deze woningen, heeft u een inschrijfnummer van Woonnet Haaglanden nodig.

Afbeelding: BBHD architecten uit Alkmaar

Boven: Plataanhout op 31 maart 2022

Werkzaamheden Plataanhout vorderen (juni 2021)
meer foto's van de bouw

Dinsdag 11 mei 2021 is de bouw van De Plataan van start gegaan met het slaan van de eerste paal.

Foto's van de voorbereidende werkzaamheden:

maart 2021