Plataanhout

Hier bouwen we in 2021 27 driekamerappartementen voor jongeren en voor 55plussers.

Aan het Plataanhout in de wijk Rokkeveen bouwen we 27 driekamerappartementen: 13 appartementen voor 55plussers en 14 appartementen voor jongeren tot en met 26 jaar. Vanaf 18 januari 2021 beginnen de werkzaamheden om het terrein bouwrijp te maken.

Over het project

De 55plus-woningen komen op de begane grond en de jongerenwoningen op de eerste verdieping. Alle appartementen hebben een buitenruimte. Op de begane grond is dit een terras en op de verdieping een balkon.

Het nieuwbouwcomplex is bedoeld voor kleine huishoudens van 1 of 2 personen met lage inkomens. De huurprijs komt onder de aftoppingsgrens van € 633 (prijspeil 2021).

De planning

Aannemer Van der Lecq en Droogers uit Bleiswijk gaat de nieuwbouw realiseren. Omwonenden zijn nauw betrokken bij de voorbereiding van de bouwfase. In het eerste kwartaal van 2021 begint de bouw. Verwachte oplevering is begin 2022.

Inschrijven voor een woning?

Het is nog niet bekend wanneer de inschrijving voor het project start. Deze informatie komt op Woonnet Haaglanden. Om te kunnen reageren, heeft u een inschrijfnummer van Woonnet Haaglanden nodig.

Afbeeldingen: BBHD architecten uit Alkmaar