Plataanhout

Hier bouwen we in 2021 27 driekamerappartementen voor jongeren en voor 55plussers.

Aan het Plataanhout in de wijk Rokkeveen bouwen we volgend jaar 27 driekamerappartementen: 13 appartementen voor 55plussers en 14 appartementen voor jongeren tot en met 26 jaar.

Over het project

De 55plus-woningen komen op de begane grond en de jongerenwoningen op de eerste verdieping. Alle appartementen hebben een buitenruimte. Op de begane grond is dit een terras en op de verdieping een balkon.

Het nieuwbouwcomplex is bedoeld voor kleine huishoudens van 1 of 2 personen met lage inkomens. De huurprijs komt onder de aftoppingsgrens van € 619 (prijspeil 2020).

De planning

In september begint naar verwachting de aanbesteding. Daarna weten we welke aannemer de nieuwbouw gaat realiseren. Dit najaar wordt het terrein bouwrijp gemaakt en de bouw begint in januari 2021. Omwonenden worden nauw betrokken bij de voorbereiding van de bouwfase.

Inschrijven voor een woning?

Het is nog niet bekend wanneer de inschrijving voor het project start. Deze informatie komt op Woonnet Haaglanden. Om te kunnen reageren, heeft u een inschrijfnummer van Woonnet Haaglanden nodig.

Afbeeldingen: BBHD architecten uit Alkmaar