Kleurlaan / Paletsingel

In de wijk Rokkeveen bouwen we aan de Paletsingel / Kleurlaan een nieuwbouwcomplex met 62 appartementen.

In de wijk Rokkeveen is aan de Paletsingel / Kleurlaan op maandag 10 januari 2022 de bouw begonnen van 62 nieuwbouwappartementen.

Over het project

Het nieuwbouwcomplex wordt in opdracht van De Goede Woning gebouwd door aannemer Waal en is ontworpen door architect Heida Matsumoto.

Het project bestaat uit 11 tweekamerappartementen en 51 driekamerappartementen. Alle driekamerwoningen hebben een eigen balkon. De tweekamerwoningen hebben een gezamenlijk dakterras. De sociale huurwoningen zijn bestemd voor kleine huishoudens van 1 tot 3 personen met lage inkomens. Ook worden binnen de ontwikkelingslocatie 62 parkeerplaatsen aangelegd. Dit zijn er 44 meer dan nu.

Planning en uitvoering

In oktober/november 2021 is het bouwterrein bouwrijp gemaakt. In januari 2022 is de bouw van de woningen begonnen. Naar verwachting komen de woningen eind 2022 op Woonnet Haaglanden te staan en ontvangen de huurders in het tweede kwartaal van 2023 de sleutel.

Afbeeldingen: Heida Matsumoto Architecten uit Rotterdam

Op 10 januari 2022 is de 1e paal de grond in gegaan voor het appartementencomplex aan de Kleurlaan in Zoetermeer. Vanwege de coronamaatregelen zonder feestelijke ceremonie.