Kwaliteit met KWH

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom laten wij de kwaliteit van onze dienstverlening continu meten door KWH, het kwaliteitscentrum voor woningcorporaties. Door die continuïteit hebben we steeds zicht op de resultaten en kunnen we bijsturen waar en wanneer het nodig is.

Metingen
De metingen vinden plaats in januari, april, juli en oktober. Bewoners die (recent) met ons te maken hebben gehad, kunnen KWH benaderd worden om een vragenlijst in te vullen. U kunt op onderstaande manieren uitgenodigd worden:

  • E-mail: huurders van wie een e-mailadres beschikbaar is, ontvangen een e-mail. Als u niet reageert, ontvangt u per e-mail een reminder. Als u niet op de reminder reageert, benadert KWH u telefonisch, indien de respons nog niet voldoende is.

  • SMS: huurders van wie geen e-mailadres beschikbaar is, maar wel een mobiel nummer, krijgen een sms. Heeft u na een week niet op de sms gereageerd, dan wordt u telefonisch benaderd.

  • Telefonisch: huurders van wie geen e-mailadres en geen mobiel nummer beschikbaar is, worden telefonisch benaderd. KWH belt tot uiterlijk 21.00 uur in de avond.

KWH-Huurlabel
Wij laten onze dienstverlening al sinds 2000 meten door KWH. Sindsdien hebben we het KWH-Huurlabel. Corporaties krijgen dat keurmerk alleen als zij hun dienstverlening op orde hebben. De metingen worden continu uitgevoerd. Omdat wij continu op alle onderdelen van het KWH-Huurlabel op of boven de norm scoren, hebben wij het Gouden KWH-Huurlabel.

Meer informatie
Op de website www.ikwilzorgelooshuren.nl vindt u meer informatie over het keurmerk KWH-Huurlabel. In onze brochure Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit leest u welke dienstverlening u op basis van de kwaliteitseisen van het KWH-Huurlabel van ons mag verwachten.

Huurlabel verlengd!

Uit de metingen die in 2016 gedaan zijn, blijkt dat onze dienstverlening voldoet aan de criteria. Daarom heeft KWH in maart 2017 ons KWH-Huurlabel met twee jaar verlengd!

Nieuw: SMS van KWH

Huurders van wie wij geen e-mailadres hebben, maar wel een 06-nummer, kunnen een SMS van KWH krijgen met het verzoek om deel te nemen aan een enquête. De SMS ziet er zo uit: