Veranderingen complexbeheerders

Geplaatst op: 15-02-2018

Een aantal zaken rondom de complexbeheerders is veranderd. Dat gaat u als huurders merken, want de dienstverlening wordt beter. We zetten de veranderingen voor u op een rijtje:

  • Telefonisch bereikbaar: De complex-/buurtbeheerders worden beter telefonisch bereikbaar. U kunt de complex-/buurtbeheerder vanaf 20 februari telefonisch bereiken via ons algemene telefoonnummer 079 343 80 00. Ze zijn bereikbaar op maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 16.00 uur en op vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur.
  • Spreekuur vervalt: Omdat u de complex-/buurtbeheerder veel beter telefonisch kunt bereiken,  schaffen we het spreekuur af. 
  • Andere functienaam: De complexbeheerders krijgen een andere functienaam. Ze heten in het vervolg complex-/buurtbeheerders. Ze gaan zich op korte termijn namelijk ook bezig houden met de leefbaarheid in buurten. 
  • Wisseling: Een aantal complex-/buurtbeheerders wisselt van complex(en). U krijgt mogelijk een andere aanspreekpunt in uw complex. We hangen posters op waarop staat wie uw complexbeheerder is. Op de poster staat ook een foto zodat u weet hoe hij eruit ziet.
Terug naar overzicht