Nieuws

21/09 Sloop Jan van Beierenflat

Palenstein ondergaat een metamorfose. Onderdeel van de vernieuwing van de wijk is de sloop van vijf galerijflats. In mei zijn we gestart met de sloop van de flat aan de Jan van Beierenlaan.

16/09 Meer dan 90% draagvlak!

Dit najaar starten we met de verbouwing van de eerste 24 eengezinswoningen in Palenstein tot nul-op-de-meter woningen. In totaal willen we in deze wijk 120 woningen verbouwen.

13/09 'Bouwen, bouwen, bouwen'

De gemeente Zoetermeer gaat de stad uitbreiden. Aankomende 10/15 jaar gaan er 10.000-16.000 woningen gebouwd worden, waarvan 27% sociale verhuur. Goed nieuws!

12/09 Nieuwe directeur-bestuurder

De Raad van Commissarissen (RvC) is volop bezig met de selectie van een nieuwe directeur-bestuurder voor De Goede Woning.

10/09 Fotomodellen gezocht

Wij gaan onze website vernieuwen. Nu zoeken wij huurders die op de vernieuwde website het gezicht van De Goede Woning willen worden. Kortom: fotomodellen gezocht!

05/09 Vernieuwde website Woonnet-Haaglanden

Woonnet-Haaglanden heeft een vernieuwde website. Hij is overzichtelijker, persoonlijker en gebruiksvriendelijker en hij is goed te bezoeken via een smartphone.

04/09 Bouw Zalkerbos

Afgelopen mei is de bouw van 66 woonzorgappartementen aan het Zalkerbos in Zoetermeer gestart. Inmiddels zijn de contouren van het complex zichtbaar.

25/08 Get started!

Ben jij (bijna) toe om het huis uit te gaan en een eigen plek te creëren? Kom naar de Get started markt en voorkom verrassingen en problemen. Zo ben je goed voorbereid als je uit huis gaat.

16/08 Goed imago

Uit het imago onderzoek van KWH blijkt dat we een goed imago hebben bij onze huurders: onze scores liggen boven het landelijk gemiddelde.

14/08 DGW Kenniscafé

Op donderdag 24 augustus organiseren we weer een DGW Kenniscafé voor raadleden en andere relaties. Deze keer zoomen we in op de situatie van de sociale woningmarkt in Zoetermeer.