Huurdersvereniging IDGW

Meepraten over beleid
Beleid is de manier waarop je zaken aanpakt, hoe je dingen regelt. Dit is allemaal vastgelegd op papier. In ons beleid staat bijvoorbeeld hoe wij omgaan met huurverhogingen, energiebesparing en onderhoud.

Beleid
Wij maken deze regels voor al onze 6.300 woningen. Een voorbeeld: het huurprijsbeleid, hoe gaan wij daarmee om? De overheid legt ons regels op hoe wij met onze huurprijzen moeten omgaan. Binnen de regels van de wet mogen wij zelf ook keuzes maken. Wij hebben in ons beleid afgesproken dat wij onze woningen betaalbaar willen houden. Hoe wij hier verder invulling aan geven, bespreken we met de huurdersvereniging. Op dit moment heeft de huurdersvereniging ongeveer 720 leden. Er zijn door deze leden zes leden uitgekozen die samen het bestuur van de huurdersvereniging vormen. Dit bestuur heeft zes keer per jaar overleg met het bestuur van De Goede Woning. 

Lid worden
Door lid te worden van de huurdersvereniging krijgt u ook een stem in ons beleid en kunt u meedenken over hoe wij zaken willen regelen en aanpakken.  Wilt u lid worden van de huurdersvereniging of er meer over lezen? Kijkt u dan op de website van de huurdersvereniging.

Contact
Huurdersvereniging "In de Goede Woning"

Kantooradres: Savelsbos 1a

Correspondentie adres:
Postbus 7075
2701AB Zoetermeer
Tel: 079-3460790
Banknummer: 7745509

Email: hvidgw@xs4all.nl

Website huurdersvereniging

www.indegoedewoning.nl

IDGW zoekt bestuursleden

De Huurdersvereniging In De Goede Woning (IDGW) vertegenwoordigt ruim 6.400 huurders van De Goede Woning. Komt u dit team versterken met uw expertise? Klik hier voor meer informatie