Als werkgever

Met 65 medewerkers geven wij dagelijks vorm aan onze droom 'goed wonen voor iedereen'. Wij zijn zeer betrokken bij onze bewoners en de stad Zoetermeer. Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en gedragen ons hier ook naar.

Cultuur
Als medewerker van De Goede Woning ben je op de eerste plaats sociaal ingesteld. Je bent betrokken bij Zoetermeer en klantgericht. Dit betekent dat je goed naar de klant luistert en net een stap extra zet om een huurder in een goed en betaalbaar huis en prettige leefomgeving te laten wonen. Je kunt goed samenwerken. In de samenwerking ben je open en oplossingsgericht. Je bent bereid om keuzes te maken en kunt dit ook goed motiveren.

Cao Woondiensten
Voor functiewaardering en salarisinschaling gebruiken we het Handboek Woondiensten, wat onderdeel is van de Cao Woondiensten. Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden en studiemogelijkheden zijn goed geregeld bij ons. Wij hebben een 36-urige werkweek. Bij veel functies is het mogelijk om in deeltijd te werken. Voor een aantal functies is het mogelijk is om 4 dagen van 9 uur te werken. 

lid van Aedes

Wij zijn lid van Aedes. Dit is de vereniging van woningcorporaties staat voor de belangenbehartiging van 346 leden. Kijk op de website van Aedes voor meer info over de branche.