Nieuwbouwprojecten

Aankomende 10 tot 15 jaar willen wij 1.500 extra betaalbare huurwoningen in Zoetermeer bouwen. Hier vindt u informatie over onze lopende projecten.

Nieuwbouw huren

Wij bieden onze nieuwbouwwoningen altijd te huur aan via www.woonnet-haaglanden.nl. De start van de verhuur kondigen wij aan op onze website. Hou deze dus in de gaten.

Verhuur Stadskwartier Palenstein

Van zondagavond 17 januari 20.00 uur tot en met zondag 24 januari 2021 20.00 uur kan via www.woonnet-haaglanden.nl gereageerd worden op de eerste huurwoningen van Stadskwartier Palenstein. Dit nieuwe duurzame woon- en winkelcentrum aan de Jan van Beierenlaan bestaat uit 109 sociale huurwoningen (appartementen), 42 middenhuur woningen, twee supermarkten en een aantal kleinere winkels.

Het gaat in deze eerste inschrijfronde om 16 vierkamerwoningen (sociale huur), 6 driekamerwoningen (sociale huur), 4 eengezinswoningen (middenhuur),1 tweekamerwoning (middenhuur), 32 driekamerwoningen (middenhuur) en 5 vierkamerwoningen (middenhuur).
Kijk voor meer informatie over dit nieuwbouwproject op de pagina Verhuur Stadskwartier. Belangstellenden kunnen zich de 3e week van januari inschrijven voor maximaal 2 huurwoningen.

Stadskwartier Palenstein ligt buitengewoon centraal, vlakbij het centrum van Zoetermeer en bij de uitvalswegen. Ook met het openbaar vervoer is het woon- en winkelcentrum goed bereikbaar.

Verhuur Staalblauw

Er kan niet meer gereageerd worden op de 15 duurzame nieuwbouwwoningen tussen Staalblauw en Reigersblauw in Zoetermeer. De nieuwe bewoners hebben in december de sleutel ontvangen.

Onze nieuwbouwprojecten

  1. Plataanhout - 27 jongeren en seniorenappartementen
  2. Staalblauw - 15 eengezinswoningen met tuin
  3. Paletsingel / Kleurlaan - 62 appartementen
  4. Engelandlaan - 85 appartementen in ontwikkeling
  5. Stadskwartier Palenstein - 109 appartementen, 46 vrije sector woningen en winkels
  6. Tuyn van Palensteyn - 63 huurwoningen en 56 koopwoningen