Eengezinswoningen

Bent u op zoek naar een betaalbare én ruime eengezinswoning? Dan is dit wellicht uw kans! Wij bieden regelmatig eengezinswoning te koop aan voor een betaalbare prijs. Hieronder vindt u ons actuele aanbod.


Te koop: Havikveld 14 - € 185.000 k.k.

In de wijk Seghwaert gelegen 2 laags woonhuis met ca. 84 m2 woonoppervlak, 3 slaapkamers, en een ca. 15 m diepe en zonnige achtertuin op het noorden met stenen berging en achterom. De woning is centraal gelegen en veel is te voet bereikbaar. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het winkelcentrum Seghwaert dat slechts op een paar minuten loopafstand is. Daar is tevens het randstadrail station Leidsewallen. Via de Leidse Wallenwetering en de Wijdse Weide wandelt u naar de Zoetermeerse Plas/Noord Aa. Binnen 15 minuten kunt u het stadscentrum bereiken.

Kijk voor meer informatie op Funda

Te koop: Madelieventuin 55 - 219.500 k.k.

***verkocht onder voorbehoud***

Kijk voor meer informatie op Funda

Waarom verkopen?


Wij zijn er van overtuigd dat een mix tussen huiseigenaren en huurders in een buurt zorgt voor een prettig(er) leefklimaat. Daarom verkopen wij in een aantal complexen een deel van onze vrijkomende woningen. Wij bieden deze woningen te koop aan via deze website en Funda.

In voorbereiding

In de wijk Palenstein gaan wij een nieuw woon- en winkelcentrum realiseren: Het Stadskwartier Palenstein. Het woonproject bestaat uit 51 koopwoningen en 104 sociale huurwoningen.