Appartementen

Het grootste deel van ons woningbezit bestaat uit huurwoningen bestemd voor mensen met een krappe beurs. Wij hebben dan ook een zeer beperkt aanbod van koopwoningen. Hieronder vindt u de appartementen die op dit moment te koop staan. Makelaar Attazo verzorgt de verkoop de appartementen.


Te koop: Florence Nightingalelaan 70 - € 325.000 k.k.

***Verkocht onder voorbehoud***

Een ruimtelijk, licht appartement van ca. 130 m2 op de 13e verdieping met balkon, 3 slaapkamers, wijdse uitzichten, een eigen parkeerplaats in de afgesloten bewoners parkeergarage en een berging in het onderhuis.
Het in 2012 gebouwde moderne en luxe appartementencomplex is centraal boven het winkelcentrum Oosterheem gelegen en heeft een geweldig wijds bijna panoramisch uitzicht over het Heempark, Heemkanaal, waterpartijen, Oosterheem richting Rotterdam en Den Haag.

Lees meer op Funda.nl >

Kopen in Meerzicht


Er is een grote vraag naar koopwoningen voor starters. Daarom bieden wij in de wijk Meerzicht in de flats aan het Jagersbos en Hoevenbos vrijkomende appartementen aan tegen een aantrekkelijke prijs. Ideaal voor mensen die voor het eerst een woning willen kopen. De prijzen liggen tussen circa € 115.000 en circa € 137.000. Meer informatie: www.starterswoningenzoetermeer.nl

In voorbereiding

In de wijk Palenstein gaan wij een nieuw woon- en winkelcentrum realiseren: Het Stadskwartier Palenstein. Het woonproject bestaat uit 51 koopwoningen en 104 sociale huurwoningen.