Stadskwartier Palenstein

Op de plek waar de nu de Jan van Beierenflat staat (in de wijk Palenstein) gaan wij een nieuw woon- en winkelcentrum bouwen. Eengezinswoningen en appartementen. Huur en koop.

De woningen
Boven de winkels gaan we huur- en koopwoningen bouwen: appartementen, eengezinswoningen en jongerenwoningen. Informatie over het aanbod vindt u op www.stadskwartierpalenstein.nl. Kijk ook op de website van LEVS (de architect) voor prachtige impressies van het project.

De winkels
Het winkelcentrum krijgt circa 4.250 m2 winkelruimte. Supermarktketen Dirk gaat circa 2.250 m2 huren en Aldi circa 1.550 m2. Daarnaast komen er nog vier winkelruimten. Hierin komen onder meer Bakker Ammerlaan en Smile Kappers!

Planning
De Jan van Beierenflat wordt in 2017 gesloopt. We hopen in 2018 te kunnen starten met de bouw van het nieuwe winkelcentrum en de woningen. Het oude winkelcentrum (Croesinckplein) wordt afgebroken als het nieuwe winkelcentrum klaar is.

Digitale nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws over het project? Meldt u zich dan op de website aan voor de digitale nieuwsbrief. De eerste nieuwsbrief is in april 2017 verstuurd.

Terug naar overzicht

Kenmerken

Wijk Palenstein
Plaats Zoetermeer

Op de kaart