Huur betalen

U betaalt de huur iedere maand vooruit. Dit wil zeggen: de huur moet vóór de eerste van de maand bij ons binnen zijn. Volgens de algemene huurvoorwaarden bent u verplicht via automatische incasso te betalen.

Betaalt u nog niet via automatische incasso en wilt u dit wel? Vul dan het online formulier automatische incasso in en zet digitaal uw handtekening.

Betalen via iDeal
Betaalt u niet via een automatische incasso, dan ontvangt u iedere maand een brief van ons over het betalen van de huur. Deze brief wordt verstuurd via Postex. In deze brief bieden wij u de mogelijkheid om de huur te betalen via iDeal. Let op: De betaling loopt dan via onze serviceprovider 'Mollie', wat een ander rekening nummer heeft.

Andere manieren
In bijzondere gevallen kunnen wij ook met u afspreken dat u op een andere manier betaalt.

  • Internet bankieren
  • Storting bij de bank
  • Pinnen bij ons op kantoor

Ook in al deze gevallen moet de huur voor de eerste van de maand bij ons binnen zijn. Ons rekeningnummer (IBAN) is NL20BNGH0285028286.

Win een staatslot
Als u via automatische incasso betaalt, scheelt dat ons administratieve handelingen. Dat voordeel geven we graag aan u terug. Als u uw huur automatisch betaalt, doet u mee aan een verloting. Ieder kwartaal verloten wij tien staatsloten met de bekende jackpot. Heeft u gewonnen? Dan krijgt u het staatslot thuisgestuurd. U doet automatisch mee vanaf de eerste keer dat uw huur succesvol is geïncasseerd.

Meer informatie
Meer informatie over het betalen van de huur, huurachterstand, huurverhoging, huurtoeslag, betalingsproblemen en servicekosten leest u in onze brochure Huur...waar betaalt u precies voor?

Rekeningnummer

Voor het betalen van de huur gebruikt u het volgende rekeningnummer:

NL20BNGH0285028286

Brochure

Winnaars staatsloten

Als u de huur via automatische incasso betaalt, maakt u ieder kwartaal kans op een staatslot. De winnaars van het 4e kwartaal van 2017 zijn bekend. Gefeliciteerd! U krijgt het staatslot thuisgestuurd.

C.T. van Ruitenburg-Dontje
R. Pieper
R. Babulall
J. van Asperen
S. Fundikira
C.D. van Tigchelhoven
T. Evora Goncalves
T.S.C. van Dalen
V. Koendjbiharie
F. de Moedt