Huur betalen

U betaalt de huur iedere maand vooruit. De huur moet vóór de eerste van de maand bij ons binnen zijn. U kunt uw betalingen online bekijken.

Manieren om de huur te betalen

Automatische incasso

Betalen via een automatische incasso is het makkelijkst. De huur wordt automatisch iedere maand aan ons overgemaakt. Hiervoor moet u ons machtigen. Dit doet u door het machtigingsformulier in te vullen, te ondertekenen en naar ons op te sturen.

Betalen via iDeal

Betaalt u niet via een automatische incasso, dan ontvangt u iedere maand een brief of e-mail van ons met een link voor iDeal. De brief of e-mail wordt verstuurd via Postex. De betaling loopt via onze serviceprovider 'Mollie', wat een ander rekening nummer heeft.

Zelf de huur overmaken

U kunt ook iedere maand zelf de huur overmaken. Vergeet niet het adres te vermelden waar de betaling voor is. Het rekeningnummer waar de huur naar overgemaakt kan worden: NL20 BNGH 0285 0282 86.

Heeft u geldzorgen?

Op Hulp bij geldzorgen vindt u een overzicht van organisaties in Zoetermeer die u kunnen helpen. Voorkom dat het erger wordt en vraag zo snel mogelijk hulp.

Wilt u een betalingsregeling aanvragen?

Heeft u een huurachterstand of voorziet u dat u de huur niet kunt betalen? Neem dan contact met ons op. Lees meer over de mogelijkheden >