Verwarming

Heeft u een storing aan de verwarming? Lees eerst wat u zelf kunt doen. Helpt dit niet? Neem dan contact op met de leverancier van de warmte.

Eigen CV-ketel

U heeft een eigen CV-ketel. U regelt zelf de temperatuur in uw woning.
Is er een storing? Controleer dan de waterdruk en vul zo nodig de ketel zelf bij. Is het probleem daarna niet opgelost? Meld de storing bij ons.

Blokverwarming

Bij een complex met blokverwarming leveren wij de warmte. Als de blokverwarming in uw complex uitvalt, proberen wij dit zo snel mogelijk te verhelpen.
Heeft u een probleem met de verwarming en is er blokverwarming in uw complex? Bel 079-343 80 00 om het probleem te melden.

Warmtepomp

Uw woning wordt verwarmd met een warmtepomp. Is er een storing? Controleer dan eerst de waterdruk en vul zo nodig de warmtepompinstallatie bij. Hoe u dit doet staat in de bijgeleverde handleiding. En anders kunt u de handleiding bij ons opvragen. Is het probleem daarna niet opgelost? Meld de storing bij ons.

Stadsverwarming

Als er iets aan de hand is met de stadsverwarming, neem contact op met Spijker Klimaatservice, 070 329 47 70.

Maak ruimte voor de verwarming

Zorg ervoor dat de verwarming goed de ruimte kan verwarmen. Zet de bank een stukje bij de verwarming vandaan en hang geen gordijn voor de radiator.
Deze en andere tips zijn te vinden op
https://www.zoetermeerbespaart.nl/onze-bespaartips/