Verwarming

Heeft u een storing aan de verwarming? Lees hier wat u kunt doen.

Eigen CV-ketel

U heeft een eigen CV-ketel. U regelt zelf de temperatuur in uw woning.
Is er een storing? Controleer dan de waterdruk en vul zo nodig de ketel zelf bij. Is het probleem daarna niet opgelost? Geef het aan ons door via Reparatie melden - De Goede Woning (dgw.nl) of bel 079-343 80 00.

Blokverwarming

Bij een gebouw met blokverwarming leveren wij de warmte. Als de blokverwarming in uw complex uitvalt, proberen wij dit zo snel mogelijk te verhelpen.
Heeft u een probleem met de verwarming en is er blokverwarming in uw complex? Geef het aan ons door via Reparatie melden - De Goede Woning (dgw.nl) of bel 079-343 80 00.

Warmtepomp

Uw woning wordt verwarmd met een warmtepomp. Is er een storing? Controleer dan eerst de waterdruk en vul zo nodig de warmtepompinstallatie bij. Hoe u dit doet staat in de bijgeleverde handleiding. U kunt ook de handleiding bij ons opvragen. Is het probleem daarna niet opgelost? Geef het aan ons door via Reparatie melden - De Goede Woning (dgw.nl) of bel 079-343 80 00.

Stadsverwarming

Als er iets aan de hand is met de stadsverwarming, neem contact op met Eneco via 0800-0072. Het telefoonnummer is ook te vinden op de box van Eneco in uw woning.
Kijk voor meer informatie op Storingen stadswarmte I Eneco

Maak ruimte voor de verwarming

Zorg ervoor dat de verwarming goed de ruimte kan verwarmen. Zet de bank een stukje bij de verwarming vandaan en hang geen gordijn voor de radiator.
Deze en andere tips zijn te vinden op
https://www.zoetermeerbespaart.nl/onze-bespaartips/